O nama

Od 1989. godine...

Sveobuhvatni centar kreativnosti, entuzijazma i autentičnog stila

UMS je sistem koji okuplja, edukuje, vaspitava, usmerava decu i mlade od 1989. godine i funkcioniše kao jedinstvena škola za talente iz oblasti scenskog i medijskog nastupa na ovim prostorima. UMS kompanija kroz svoju školu za talente okuplja i edukuje mlade, u njima pronalazi talenat, razvija ga i radi na njihovom daljem afirmisanju uz pravno zastupanje.

 

Kao i bilo koja druga uspešna kompanija, UMS kompanija je prolazila periode adaptacije i transformacije, koje su dovele do toga da je UMS danas – sveobuhvatni centar kreativnosti, entuzijazma i autentičnog stila, koji postavlja standarde preko svojih članova već genercijama.

U skladu sa razvojem i potrebama tržišta UMS je proširio svoju delatnost, te se danas pored škole za talente, bavi izdavaštvom (časopis za devojčice LILI), TV produkcijom (TV PinKids), muzičkom produkcijom, marketingom, organizacijom različitih događaja...

UMS kompanija sarađuje sa skoro svim TV i radio stanicama, novinskim kućama, marketinškim agencijama i produkcijama. UMS uzima učešće u svim značajnim scenskim i medijskim projektima, događajima na modnoj sceni, filmskim i muzičkim projektima.