Škola za talente

Pronađi svoj talenat...

 

Učlani se

UMS dva puta godišnje organizuje audicije za prijem novih članova. Ukoliko želiš da postaneš član UMS-a, dovoljno je da pozoveš +381 11 30 66 369 i raspitaš se o terminima audicije i upisa ili da popunjavanjem ove PRIJAVE vrlo brzo dobiješ informaciju o terminu audicije puta e-mail-a.

 

 

Audicija za talente i početna škola

Školu za talente u okviru UMS-a mogu upisati samo oni kandidati koji sa uspehom prođu prijem. Početnu školu za talente ne mogu upisati deca mlađa od 4 godine. Početna škola podrazumeva tromesečni istraživački rad sa polaznicima, a sve u cilju pronalaženja njihovog talenta. Početna škola traje tri meseca, počinje prvim probnim besplatnim časom, nastavlja roditeljskim sastankom, a završava se velikim ispitom i dodelom diploma i stipendija. Početna škola za talente se sastoji iz časova glume, manekenstva, pevanja, plesa, novinarstva i osnova scenskog i medijskog nastupa.

 

 

Ispit i stipendiranje talenata

Po završetku početne škole, UMS organizuje ispit na kome kandidati polažu pred komisijom, a najbolji stiču pravo da ostanu članovi UMS-a i da konkurišu za neku od stipendija koje dodeljuje UMS. Najistaknutiji kandidati konkurišu i za stipendiju za školovanje u prestižnoj srednjoj školi ARTIMEDIA. Svi kandidati koji sa uspehom polože ispit opredeljuju se za neku od specijalizovanih škola koje UMS realizuje i bivaju angažovani za reklamne kampanje, modne revije, filmove, TV emisije...