Predavači

UMS škole za talente okuplja ozbiljan tim mladih, pedagoški iskusnih i stručnih predavača. Diplomirani glumac, profesor muzičke kulture, diplomirani novinar, samo su neka od zvanja koja naši predavači zvanično poseduju, mada je u radu sa polaznicima njihovo zvanje – njihovo ime. Posebnu pažnju posvećujemo gostujućim predavačima, poznatim licima sa naše scene koji svojim bogatim iskustvom doprinose nastavi.

 

Boško Kozarski

Rođen 1983. godina u Beogradu. U UMS-u aktivan od 1998. godine. Tokom svog rada u UMS-u promenio nekoliko više zaduženja, od predavača do direktora predstavništva.  U novinarske vode ozbiljnije ušao od osnivanja časopisa „Lili“, da bi nastavio pisanjem za dnevne listove i nedeljnike, a u voditeljske angažmanom u emisiji „Pop rock kids“, koja se emitovala na TV Pink. Uređivao brojne emisije: City kids (TV Pink), Pressovanje (TV Happy), Svaštarica (TV Avala), U potrazi za (TV Pinkids) i druge. Jedan je od ko-autora emisije "Mali dnevnik" koja se emituje na RTS-u. Prvi srpski talenat, festival „Pozorište-dvorište“, kreativni kampovi, samo su neki od projekata u kojima je imao kako autorsku, tako i realizatorsku ulogu. Režirao nekoliko dečijih muzičkih spotova, pozajmljivao glas u animiranim serijalima „Flinstones“, „Tinny toons“, „Mulan“ i drugi. Režirao je više državnih manifestacija u oblasti negovanja tradicije oslobodilačkih ratova Srbije. Trenutno obavlja funkciju direktora UMS. Oženjen, otac jedne predivne devojčice.

Toma Đorđević, plesač

Toma Đorđević, plesač. Rođen u Beogradu 21. maja1987. godine. Iako je po struci grafički dizajner, svoje profesionalno bavljenje plesom započeo je 2002. godine (stilovi plesa: breakdance, electric boogie, locking, hip hop...)

Učestvovao na brojnim manifestacijama i koncertima: Beovizije, Radijski festivali, Evrovizija, Rolerijada, koncerti: Ana Stanić, Emina Jahović, Jelena Karleuša, Viva Vox akapela hor...itd. Snimao spotove i reklame za domaće i strano tržište. Igrao i na brojnim modnim revijama: Robbe di Kappa, Levis, Buzz(Nike)...brojna gostovanja u Tv emisijama. Kao svoja najveća ostvarenja izdvaja učestvovanje u reality show-u "Operacija trijumf " i "Prvi Glas Srbije", kao i učešće u vidu instruktora plesa u reality show-u za decu "Prvi Srpski Talenat".


Mirjana Trebinjac, glumica

Rođena 1986. godine u Užicu. Glumu diplomirala na Fakultetu umetnosti 2010. godine u klasi profesora Svetozara Rapajića.
Pored  iskustva u pozorištu i na televiziji, posebno mesto u njenom profesionalnom radu zauzima bavljenje dramskom pedagogijom. 
Tokom desetogodišnjeg iskustva u pedagoškom radu, razvila je poseban pristup i stil rada o čemu svedoče brojne generacije.

LEJLA HOT, kantautor

Rodjena je u Beogradu 09.04.1986 godine. Od malena ucestvuje i osvaja nagrade na decijim takmicenjima i festivalima.Zavrsila je srednju muzicku skolu(odsek klavir i solo pevanje) i dobitnik je niza nagrada na republickom i medjunarodnom nivou u okviru svog skolovanja. Godine 2011. postaje i diplomirani pijanista Fakulteta muzicke umetnosti u Beogradu. Od 16 godine biva zapazena u emisijama mladih talenata (3k dur,Idol);bila je i clanica zenske grupe "lulu"(Beovizija 2005),nakon cega krece u solo karijeru. 2007 godina,jako je znacajna za njenu karijeru,jer na festivalu "Suncane skale" u Crnoj Gori, odnosi dvostruku pobedu,prvo na veceri novih zvezda,a zatim i u glavnoj veceri festivala.Kao kantautor prvi put se predstavila na Beoviziji 2008 godine,na Budvanskom festivalu iste godine,osvaja nagradu za najboljeg kompozitora za pesmu “Pola sunca”,a takodje iste godine biva izabrana za predstavnika Srbije na medjunarodnom festivalu Slavenski bazar u Belorusiji,gde dobija specijalnu nagradu beloruskog telekoma za nastup.Na budvanskom festivalu 2010. godine ( "Zar me je tako tesko voleti" )dobija nagradu za scenski nastup!Kontinuranim visegodisnjim radom kao prateci vokal,saradnik na aranzmanima, snimatelj, na svojim,kao i na tudjim pesmama,kao i produciranjem vokala drugih izvodjaca,stice veliko studijsko iskustvo!Saradjivala je kao autor muzike I texta sa decom,mladim neafirmisanim kao i afirmisanim iskusnim izvodjacima! Ucestvovala je u sinhronizaciji crtanih filmova kao sto su "Frozen" i "Rio 2"Svoj album prvenac "Hot mi je prezime" je izdala 2012. godine, a iza nje su brojni nastupi na festivalima, klubski nastupi i mini koncerti...