Poznata lica

Mirka Vasiljević

  • 4028-1-1

Rođena je 27. 09. 1990. godine u Beogradu. Ideju da se bavi glumom, dobila je od strane predavača u UMS školi za talente, koju je pohađala od svoje 5. godine. Ova mlada glumica je postala popularna nakon filma “Mi nismo anđeli 2″ gde je dobila glavnu ulogu na kastingu organizovanom u UMS-u. Posle toga sledi i serija “Ljubav, navika, panika” u kojoj glumi zajedno sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem. Pre otiska u glumačke vode, oprobala se i kao voditelj emisija City kids i Pop rock kids na TV Pink.


Ksenija Bujišić

Rođena je 11.05.1994. u Beogradu. Od svoje četvrte godine pohađa UMS školu za talente i beleži velike uspehe. Poznata je kao zaštitno lice UMS-a, voditelj tinejdžerskih emisija na TV Pink, a svoj novi angažman pronašla je kroz emisiju kratke forme na TV „Pink Music“. Njeno lice krasilo je prvi broj časopisa „Lili“, odigrala je epizodnu ulogu u filmu „Sedam ipo“, kao model učestvovala je u revijama Verice Rakočević itd. Sve ovo potvrđuje da je Ksenija multitalentovana zvezda i da polako zauzima mesto na zvezdanom nebu Srbije.
  • 09

Đurđevka Stojiljković

  • 26057miamirevue5122452l

Njen peh (pad) na njenoj prvoj reviji Bate Spasojevića na Beogradskom fashion week-u odredio je dalji tok njene, već sad, blistave karijere. Danas svetski top model, poznatija kao Geogina, svoju karijeru započela je kao stipendista UMS škole za talente, a svoju prvu reviju imala je u okviru manifestacije „Looking for talent“ u organizaciji UMS-a. Danas njeno lice krasi naslovnice najprestižnijih svetskih modnih magazina, a njeno lice je šira javnost mogla prvi put da vidi u kampanju UMS-a 2004. godine.


Stefan Šaponjski

„Pa ko ovde stalno pokazuje Nektar marmeladu?!“ – dovoljno je ovo reći i svi znaju da se radi o malom tršavom dečaku, koga i dan danas kada sretnu na ulici zovu kratko – Marmelada. Stefan Šaponjski je rođen 01.11.1996. godine u Beogradu. Svoje prve korake gotovo da pravi u okviru UMS škole za talente. Reklama za Nektar ga lansira među poznate, mada on svoje umetničke (glumačke) afinitete pokazuje ozubiljnije tek kroz glavnu ulogu u seriji „Drugo stanje“ po scenariju Vanje Bulića. I danas stipendista UMS-a, učestvuje u brojnim projektima, predstavama, emisijama za decu i mlade.
  • DSCN1274

Tijana Stoisavljević

  • 1

Rođena 14.10.1991. Manekenstvom se bavim 14 godina. Karijeru sam zapocela u UMS-u gde je i realizovala svoje prve editorijale i druge angažmane. "Sve sto sam do sada postigla, postigla sam zahvaljujući onome što sam naučila od tima profesionalaca u UMS-a" - otkriva nam ova mlada i uspešna osoba. Tijana je trenutno internacionalni model. Nasla se na stranicama Indian Vogue,Marry Claire...krasila je bilborde sirom sveta. Bavila se novinarstvom ( Pinkids, happy tv). Velika karijera je pred njom