Realizovani projekti

Novogodišnji mjuzikl

  • 390031_2739554282456_1065378896_3532715_868242502_n

Prvi akcioni dečiji Novogodišnji mjuzikl je spektakularna novogodišnja predstava za najmlađe. Leontina, Ivana Negativ,Tijana Dapčević i Minja Subota u ulozi detektiva spašavaju deci Novu Godinu uz pomoć dečijih omiljenih likova iz crtanih filova Pepe, Fifi i Gormita. Snagu dobijaju iz dobre pesme, dečijeg smeha i jakog aplauza. Akcija spašavanja Nove Godine od Zlog počinje! Da li će Nova godina biti spašena? Ostaje da proverite sami... Čekamo vas!


Looking for talent

Za manifestaciju Looking for talent se slobodno može reći da je to festival talenata na kome članovi UMS-a prezentuju stručnom žiriju svoj raskošni talenat i veštine koje su stekli u UMS početnoj školi. Ovo je tradicionalno manifestacija koju UMS organizuje dva puta godišnje u nekom od beogradskih pozorišta. Pored ispita polaznika Škole za talente UMS-a, svoje učešće uzimaju i mnogi brendovi namenjeni deci i tinejdžerima. Reportaže sa manifestacije se emituju kako na nacionalnim tako i na kablovskim televizijama.
  • 19B9E3195

Prvi srpski talenat

  • 1ART_2158

Jeseni 2011 smo imali priliku da uživamo u jednom sjajnom zabavnom programu takmičarskog karaktera PRVI SRPSKI TALENAT koji je UMS realizovao u koprodukciju sa TV Happy. Ovaj talent show je imao za cilj promociju onih relativno zapostavljenih, najmlađih talenata u Srbiji. PRVI SRPSKI TALENAT je show nastao po ugledu na najkvalitetnije strane projekte ovog tipa i što je najbitnije, u njemu nije bilo gubitnika! Takmičila su se deca uzrasta od 5-15 godina. Bilo je tu zanimljivih glumačkih skečeva, imitacija, dobrih pevača i plesača. UMS škola za talente je bila zadužena za adekvatnu pripremu takmičara, oslobađanje od treme i za celokupan scenko-umetnički nastup. U svakom slučaju bilo je puno suza i smeha, zabave i uzbuđenja. Na nama je bilo da svakodnevno navijamo i glasamo za svog favorita jer onaj ko se po oceni strogog žiria i publike posebno izdvojio postao je dobitnik titule PRVI SRPSKI TALENAT, a samim tim i osvojio stipendiju u vrednosti od 30.000eur za četvorogodišnje školovanje u srednjoj školi ARTIMEDIA. Studio koji oduzima dah, talentovani takmičari, duhoviti voditelj, strog ali pravičan žiri, samo su neki od razloga zbog kojih je PRVI SRPSKI TALENAT apsolutni favorit svih onih koji su želeli da se opuste uz kvalitetan, porodični show.